utorok 21. októbra 2025

Rizoto s mrkvou a údeným tofu

Moje obľúbené rizoto. Keď ma nenafukuje, zvyknem si doň dávať domácu sladučkú červenú cibuľku. Dusím ju len na vode. nepražím na oleji. A nie je mi z nej nič :)





Vždy polovicu rozdelím pre moju lásku a pridám tam sladučkú kukuričku :)

 Ja kukuricu nemôžem kvôli intolerancii. Vyšla mi hneď ako prvá vo Food Detective...


Mám svoj zoznam potravín, ktoré mi pri FODMAP nevadia. každý to má trochu inak... Ani ražná múka mi nevadí - pri kváskovaní alebo inak povedané pri fermentácii kváskového cesta sa múka rozkladá na ľahšie stráviteľné zložky vďaka kvásku :)



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Celozrnné štvorčeky a trojuholníčky

 Naše obľúbené, z 3 druhov múky :)