nedeľa 17. augusta 2025

Ovseno-kokosový jogurt

Z výroby rastlinného mliečka (ovos+kokos) mi zostal krásne nabobtnaný materiál, veľmi chutný a jemne rozmixovaný... Dala som ho do sklenených pohárikov, len som na vrch položila vrchnáčiky ako na nakŕmený kvások a nechala som to fermentovať na kuchynskej linke cca 4-6 hodín. Nie dlho, lebo bolo príliš horúco... Jemná vôňa fermentácie... Potom zatvoriť a šup do chladničky...



A ráno to ľúbim s čučoriedkovým džemom bez cukru od pani Anettky obchodíka AM Nature v Zlatých Moravciach ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Zraz historických vozidiel 2019

Ja osobne som bola na tejto akcii a to som len ne chvíľu odbehla z kuchyne s foťákom pozrieť sa čo tam budú za autíčka... :) Dovarila som ob...